Festa de la Verema DO Conca de Barberà - L'Espluga de Francolí

Aquí tens el programa d'actes de la Festa de la Verema DO Conca de Barberà a l'Espluga de Francolí (a la Conca de Barberà, comarca de la província de Tarragona).

Índex
 1. Programa d'actes
  1. Dijous, 25 d'agost
  2. Divendres, 26 d'agost
  3. Dissabte, 27 d'agost
  4. Diumenge, 28 d'agost

Programa d'actes

Dijous, 25 d'agost

 • 20:30h - CONCERT AMB ROGER MAS al Jardí del Museu de la Vida Rural. Taquilla inversa. El Museu de la Vida Rural organitza el concert amb Roger Mas per cloure la 10a edició del Festival RUSC. Hi haurà la guingueta oberta i se serviran vins DO Conca de Barberà. No cal inscripció prèvia.

Divendres, 26 d'agost

 • 19h - TAST-MARIDATGE a la Sala d'Actes del Museu de la Vida Rural. Entrada 12€. El sommelier Ramon Roset ha escollit alguns dels millors vins de la DO Conca de Barberà i els maridarà amb diferents xocolates. Places limitades. Les inscripcions es tancaran dimecres 24 d’agost.
 • 21:30h - 7È BRINDA'M BACCUS. Entrada 30€. Sopar-maridatge amb una selecció de 6 vins de la DO Conca de Barberà amb 6 tapes. Places limitades, les inscripcions es tancaran dimecres 24 d’agost. El pagament es farà en efectiu el mateix dia de l’activitat.

Dissabte, 27 d'agost

 • 12h - PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA "L'ÂGE D'OR" a càrrec de Most Festival i de l’MVR al Museu de la Vida Rural. Un film de Jean-Baptiste Alazard que mostra, en format de diari filmat, la vida d’en Titou. Un home de quaranta anys que viu sense aigua ni llum, a mig camí entre el cel i la terra, i que juntament amb una companya elaboren el seu propi vi, componen la seva música i viuen l’amor al ritme de les estacions. La projecció anirà acompanyada d’una copa de vi gratuïta.
 • 18h - INAUGURACIÓ DE LA 51A FESTA DE LA VEREMA DO CONCA DE BARBERÀ al Jardí dels Francolins. Inauguració de la 51a Festa de la Verema DO Conca de Barberà i entrega de premis del 31è concurs de vins de la DO Conca Presentació, a càrrec de les autoritats, de la Festa de la Verema 2022 i entrega de premis del 31è concurs de vins.
 • 19h - OBERTURA DE L'EXPOSICIÓ ARTISTES AMB TRACTOR DE SARA BOLDÚ al Vestíbul del Teatre del Casal. Els Artistes van amb Tractor és un homenatge a la terra i a la pagesia des d’un punt de vista artístic, visual i poètic. Una mostra de com l’acció humana, a través de l’agricultura, dibuixa el paisatge com si fos un llenç, la terra, a vista de dron, es converteix en un mosaic i el pagès el seu artista. L’exposició estarà oberta dissabte de 19h a 22h i diumenge de 18h a 22h.
 • 19h-00h - MOSTRA DE VINS I CAVES DE LA DO CONCA DE BARBERÀ a la plaça Montserrat Canals. Preu de copa i bossa: 3€. Mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà, gastronomia local i productes de proximitat, per a descobrir i degustar al mateix recinte firal. Venda de copes a l’estand d’informació.
 • 19h-21h - ACTIVITAT INFANTIL "PINTEM AMB VI" a la plaça Montserrat Canals. Crearem la nostra obra reciclant taps de suro i pintant amb vi de la zona (sense alcohol). Activitat creativa enfocada a infants entre 6 i 14 anys, els més petits també podran participar acompanyats d’un adult.
 • 20h - TAST SUB-25 a la Piscina Municipal. Entrada 8€. “Combinats de vi” a càrrec de Jordi Roig i Kepa Martínez. Activitat adreçada a joves de 18 a 25 anys on se serviran còctels fets amb vi i dues tapes. Places limitades, les inscripcions es tancaran divendres 26 d’agost.
 • 20h - CONCERT ITINERANT SWING ENGINE MÚSICA a la plaça Montserrat Canals. Swing Engine va néixer amb la voluntat de fer música per a ballar i per a escoltar, posant èmfasi en la interacció amb el públic, el so i el llenguatge del swing. Inspirats amb músics com Louis Armstrong i Billie Holiday, busquen compartir l’esperit de l'origen del grup als Tallers Musicals d’Avinyó amb alegria, qualitat i sinceritat.
 • 22h - CONCERT AMB LA LUDWIG BAND a la plaça Montserrat Canals. Entrada gratuïta. Amb una barreja de folk i pop-rock del més clàssic, parlen de la vida amb ritmes assonants. El grup d’Espolla (Alt Empordà) va guanyar el 2021 el Premi Enderrock de la crítica al millor disc de l’any amb La mateixa sort, consolidant-los com una de les propostes més emergents del moment a Catalunya.

Diumenge, 28 d'agost

 • 8:30h (llarga) o 9h (curta) - CAMINADA GUIADA ENTRE VINYES a la plaça Montserrat Canals (inici del recorregut). Entrada 6€. Recorregut per l’entorn natural de l’Espluga de Francolí per descobrir el paisatge vitivinícola de la comarca. Hi haurà dos recorreguts a escollir, un de 12km i un de 5km, amb dos tasts de vins durant la ruta (s’oferiran també begudes sense alcohol). Les inscripcions es tancaran el 26 d'agost. El pagament s'ha de realitzar a través de Bizzum al número: 629 213 263 (Per a més informació contacteu amb l'Empresa Drac Actiu al mateix telèfon del pagament).
 • 12:30h - LA CARA B DE LA DO CONCA DE BARBERÀ al Jardí dels Francolins. Entrada 8€. Un tast dels vins més desconeguts i amb característiques més especials de la DO Conca de Barberà, aquells que no acostumen a sortir quan parlem dels vins territori. Una varietat especial, una anyada diferent, una etiqueta distintiva, etc. Un tast acompanyat amb música de vinils, a càrrec d'Alexandre Bonanit amb l'espectacle "Cara B, gira el món i gira el plat". Activitat organitzada per la Conca 5.1. Places limitades, les inscripcions es tancaran divendres 26 d’agost.
 • 18h-22h - MOSTRA DE VINS I CAVES DE LA DO CONCA DE BARBERÀ a la plaça Montserrat Canals. Preu de copa i bossa: 3€. Mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà, gastronomia local i productes de proximitat, per a descobrir i degustar al mateix recinte firal. Venda de copes a l’estand d’informació.
 • 19:30h-20:30h - ACTIVITAT INFANTIL "CEL DE BOMBOLLES" a la plaça Montserrat Canals. Veniu a gaudir de la Festa de Bombolles on podreu participar en un taller per fer el vostre "pomper" i omplir el cel de bombolles de sabó.
 • 20h - CONCERT DE LEITMOTIV COVER & JAZZ BAND a la plaça Montserrat Canals. Entrada gratuïta. Leitmotiv Cover & Jazz Band, neix el 2017 amb músics de l'Espluga de Francolí, Montblanc i Reus. Essencialment, es tracta d'una banda a mig camí d'un grup de versions i un sextet de jazz. Aquest 28 d’agost presentaran el seu primer CD recopilatori de versions, “Red&Black”, amb un repertori fresc de cançons conegudes i estàndards de jazz.
Subir

Aquí utilitzem cookies: ho acceptes? Veure més